Dit EL-Center - Din elektriker

 

Dit EL-Center - din elektriker

Hos Dit EL-Center på Ørstedsvej 1 i Silkeborg kan du være sikker på at finde lige præcis den løsning, der passer til dig og dine behov. Derudover finder du kompetent rådgivning og service i særklasse.

Vi har naturligvis også tilhørende el-installation, hvor vores dygtige fagfolk kan hjælpe dig med alt inden for el-arbejde. Tag os med på råd, hvis du skal renovere eller bygge til, og meget gerne inden dit projekt begynder, så vi kan tilbyde dig den bedste løsning. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Vi påtager os mange opgaver for både private og erhverv. Blandt andet tilbyder vi videoovervågning, vi servicerer ved nybyg, renoveringer, og tilbyder service af maskiner og installationer. Vi kan hjælpe med IBI Installationer, IHC / IHC  Wireless, som giver en større komfort til brugeren. Vi kan også være behjælpelige med antenne, EDB og fiber-installationer, samt transientbeskyttelse, hvis du har behov for ekstra forsyningssikkerhed. Kort sagt, hvis det handler om elektricitet, har vi ekspertisen og fagfolk, som kan hjælpe dig.

I vores butik finder du alt inden for både indendørs og udendørs belysning, og som en del af Lysmesteren kan du også handle online på www.lysmesteren.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik på Ørstedsvej 1 i Silkeborg, og du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for gode råd og et uforpligtende tilbud.